: Inicio » Noticias, Portada, UPV Campus Alcoi » Convenio de colaboración entre la UPV y el Ayuntamiento de L’Olleria

Durante la mañana del 6 de octubre tuvo lugar la firma de un Convenio de colaboración entre la Universitat Politècnica de València y el Ayuntamiento de L’Olleria que tendrá como finalidad, el desarrollo de actividades formativas y de difusión del conocimiento.

El acto tuvo lugar en la sala de alegorías de la Casa Santonja de L’Olleria y a él asistieron el Sr. Rector Magnífico de la Universitat Politècnica de València, D. José Esteban Capilla Romá, el director de la Escuela Politècnica de Alcoy, D. Pablo Andrés Benabeu Soler, el director del área de ocupación y cátedra, D. Francisco Juan Espinós Gutiérrez, el director del área de transparencia y servicios generales, D. Antonio Giménez Morera, el subdirector de cátedras, mecenazgo y Y+D, D. Javier L. Silvestre Blanes, el alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal Soler, el concejal de Promoción Económica del Ayuntamiento de L’Olleria, Rubén Morrió Cerdà, el concejal de Educación, Deportes y Participación Ciudadana del Ayuntamiento de L’Olleria, Daniel Semper Ibáñez y la concejal de Bienestar Social, M. Hortensia Micó Cano.

El objeto de este Convenio es la creación del aula Universitaria de L’Olleria, que será el marco de colaboración entre la UPV y el Ayuntamiento de L’Olleria para la realización de actividades de interés general.

La finalidad del aula Universitaria de L’Olleria será la promoción y desarrollo de cursos, becas, actividades de cultura científica, dinamización de proyectos locales. Todo esto en el marco del objeto y finalidades específicas de la Universidad.

El desarrollo de estas actividades será llevado a cabo a través de la UPV-Campus de Alcoy. Así mismo, en función de los proyectos concretos realizados por el aula, podrán colaborar en estos, otros Centros, Departamentos e Institutos.

El alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal ha afirmado que «desde el Ayuntamiento de L’Olleria estamos totalmente comprometidos con la educación y por este motivo, firmamos con la Universitat Politècnica de València, entidad de gran prestigio, este convenio de colaboración, que supondrá la creación del aula Universitaria de L’Olleria, una aula que servirá, para la creación y realización de diferentes actividades de interés general, como por ejemplo actividades de formación, de divulgación y transferencia de conocimientos u otras acciones de dinamización de proyectos locales«.

«Sin duda una gran noticia que nos hace dar un paso adelante en materia educativa para mejorar y adaptar cada vez más este sector a las diferentes necesidades de nuestro alumnado«, concluía el primer edil.

El Sr. Rector Magnífico de la Universitat Politècnica de València, D. José Esteban Capilla Romá, por su parte mostraba su satisfacción por «formar parte de un convenio de colaboración con una población tan comprometida con la educación y con tantas ganas de seguir mejorando la calidad académica de su alumnado«.

Durant el matí del 6 d’octubre va tenir lloc la signatura d’un Conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament de L’Olleria que tindrà com a finalitat, el desenvolupament d’activitats formatives i de difusió del coneixement.

L’acte va tindre lloc a la sala d’al·legories de la Casa Santonja de L’Olleria i a ell van assistir el Sr. Rector Magnífic de la Universitat Politècnica de València, D. José Esteban Capilla Romá, el director de l’Escola Politècnica d’Alcoi, D. Pablo Andrés Benabeu Soler, el director de l’àrea d’ocupació i càtedra, D. Francisco Juan Espinós Gutiérrez, el director de l’àrea de transparència i serveis generals, D. Antonio Giménez Morera, el subdirector de càtedres, mecenatge i I+D, D. Javier L. Silvestre Blanes, l’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal Soler, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de L’Olleria, Rubén Morrió Cerdà, el regidor d’Educació, Esports i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de L’Olleria, Daniel Semper Ibáñez i la regidora de Benestar Social, M. Hortensia Micó Cano.

L’objecte d’aquest Conveni és la creació de l’Aula Universitària de L’Olleria, que serà el marc de col·laboració entre la UPV i l’Ajuntament de L’Olleria per a la realització d’activitats d’interés general.

La finalitat de l’Aula Universitària de L’Olleria serà la promoció i desenvolupament de cursos, beques, activitats de cultura científica, dinamització de projectes locals. Tot això en el marc de l’objecte i finalitats específiques de la Universitat.

El desenvolupament d’aquestes activitats serà dut a terme a través de la UPV-Campus d’Alcoi. Així mateix, en funció dels projectes concrets realitzats per l’Aula, podran col·laborar en aquests, altres Centres, Departaments i Instituts.

L’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal ha afirmat que «des de l’Ajuntament de L’Olleria estem totalment compromesos amb l’educació i per aquest motiu, signem amb la Universitat Politècnica de València, entitat de gran prestigi, aquest conveni de col·laboració, que suposarà la creació de l’Aula Universitària de L’Olleria, una aula que servirà, per a la creació i realització de diferents activitats d’interés general, com ara activitats de formació, de divulgació i transferència de coneixements o altres accions de dinamització de projectes locals«.

«Sens dubte una gran notícia que ens fa fer un pas endavant en matèria educativa per millorar i adaptar cada vegada més aquest sector a les diferents necessitats del nostre alumnat«, concloïa el primer edil.

El Sr. Rector Magnífic de la Universitat Politècnica de València, D. José Esteban Capilla Romá, per la seua banda mostrava la seua satisfacció per «formar part d’un conveni de col·laboració amb una població tan compromesa amb l’educació i amb tantes ganes de seguir millorant la qualitat acadèmica del seu alumnat«.

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com