: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Resultados del 3º Concurso de Betlems de L’Olleria

 

 

Resultados del 3º Concurso de Betlems de L’Olleria
Por tercer año consecutivo, la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de L’Olleria, ha organizado el Concurso de Belenes de L’Olleria con el objetivo de mantener la tradición y fomentar la confección de belenes en casas, asociaciones, colegios y comercios del municipio.
En esta edición han participado un total de 12 betlems, 8 a la categoría individual tradicional, 2 a la modalidad individual libre y 2 en la categoría de centros educativos. La categoría de entidades, comercios y establecimientos, ha quedado desierta porque no se ha presentado ningún candidato.
El Concurso ha sido presidido por el alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal Soler y el concejal de cultura, Juan Ricardo Ruano Corts, como secretario. El jurado ha estado formado por: Mariola Gil Garcia, presidenta de la Junta Central de Fiestas de Moros y Cristianos de L’Olleria, Vicent Egea Garcia vicepresidente, Martina Cintas Egea y Martin Soler Francés.
Después de haber visitado todos y cada uno de los belenes participantes y de haber puesto en común sus opiniones, han acordado que los ganadores de este III Concurso de Betlems de L’Olleria sean:
Categoría de Centros educativos:
• Belén del Colegio Manuel Sanchis Guarner
Belén Particular categoría Libre:
• Belén de Miguel Ferrándiz Vidal.
Belén Particular categoría Tradicional:
• Belén de Javier Olivares.
La entrega de premios tendrá lugar el sábado 26 de diciembre a las 19 h, en la Casa Santonja de L’Olleria, coincidiendo con la visita del Emisario Real.
El concejal de Cultura del Ayuntamiento de L’Olleria, Juan Ricardo Ruano, ha querido «agradecer el gran trabajo realizado a todos los participantes de este Concurso de belenes de L’Olleria y la enhorabuena a los ganadores de esta tercera edición».
Resultats del 3r Concurs de Betlems de L’Olleria
Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de L’Olleria, ha organitzat el Concurs de Betlems de L’Olleria amb l’objectiu de mantenir la tradició i fomentar la confecció de betlems en cases, associacions, col·legis i comerços del municipi.
En aquesta edició han participat un total de 12 betlems, 8 a la categoria individual tradicional, 2 a la modalitat individual lliure i 2 la categoria de centres educatius. La categoria d’entitats, comerços i establiments, ha quedat deserta perquè no s’ha presentat cap candidat.
El Concurs ha estat presidit per l’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal Soler i el regidor de cultura, Juan Ricardo Ruano Corts, com a secretari. El jurat ha estat format per: Mariola Gil Garcia, presidenta de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de L’Olleria, Vicent Egea Garcia vicepresident, Martina Cintas Egea i Martin Soler Francés.
Després d’haver visitat tots i cadascun dels betlems participants i d’haver-hi posat en comú les seues opinions, han acordat que els guanyadors d’aquest III Concurs de Betlems de L’Olleria siguen:
Categoria de Centres educatius:
• Betlem del Col·legi Manuel Sanchis Guarner
Betlem Particular categoria Lliure:
• Betlem de Miguel Ferrándiz Vidal.
Betlem Particular categoria Tradicional:
• Betlem de Javier Olivares.
L’entrega de premis tindrà lloc el dissabte 26 de desembre a les 19 h, en la Casa Santonja de L’Olleria, coincidint amb la visita de l’Emissari Reial.
El regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Olleria, Juan Ricardo Ruano, ha volgut «agrair el gran treball realitzat a tots els participants d’aquest Concurs de Betlems de L’Olleria i l’enhorabona als guanyadors d’aquesta tercera edició».
.
© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com