: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Cabalgata de los Reyes Magos, medidas especiales

Medidas especiales para la Cabalgata de los Reyes Magos en l’Olleria, por motivo de la pandemía Covid.

Este miercoles, 5 de enero,  está prevista la llegada de los Reyes Magos a las 18 h,   la comitiva  llega a cumplir los sueños de todas las niñas y niños de l’Olleria,  pero a su vez también son conscientes de la situación pandémica actual, por lo que para poder combinar el desfile con la seguridad sanitaria, la primera recomendación que hacen es el uso de mascarilla,  intentar mantener la distancia entre unos y otros  evitando cualquier tipo de aglomeración.
El recorrido será el habitual, pero no habrá pregón en la Plaza de la Vila,  con el fin de evitar la acumulación de personas delante del antiguo ayuntamiento.   Recomiendan a todos prudencia en esta ocasión,  ya vendrán tiempos en los que volvamos a celebrar el momento con toda intensidad.
___________________
Mesures especials per a la Cavalcada dels Reis Mags a l’Olleria, per motiu de la pandèmia Covid.
Aquest dimecres, 5 de gener, està prevista l’arribada dels Reis Mags a les 18 h, la comitiva arriba a complir els somnis de totes els xiquets/as de l’Olleria, però també són conscients de la situació pandèmica actual , per la qual cosa per poder combinar la desfilada amb la seguretat sanitària, la primera recomanació que fan és l’ús de mascareta, intentar mantenir la distància entre els uns i els altres evitant qualsevol tipus d’aglomeració.

El recorregut serà l’habitual, però no hi haurà pregó a la Plaça de la Vila, per evitar l’acumulació de persones davant de l’antic ajuntament. Recomanen a tots prudència en aquesta ocasió, ja vindran temps en què tornem a celebrar el moment amb tota intensitat.

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com