: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » El 18º Concurso de Música Festera Francesc Cerdà ya tiene finalistas

Ajuntament de l’Olleria 26/01/2022

 

El 18º Concurso de Música Festera Francesc Cerdà de L’Olleria ya tiene finalistas

Un total de 16 obras se han presentado en esta 18 edición del Concurso de Música Festera “Francesc Cerdà” de L’Olleria en la modalidad de «Marcha Cristiana».

El jurado, después de estudiarlas con precisión, ha decidido que este año, sean un total de cuatro las obras finalistas de esta edición. Las obras elegidas llevan por lema: PROELIUM, GLEZBA, DOS ARCS y ROSES D’HIVERN (con ese orden de interpretación).

A causa de la situación de crisis sanitaria provocada por la Covid-19 que estamos viviendo, se está valorando posponer la fecha del Concierto, dada la problemática de la banda para realizar los ensayos necesarios.

El concejal de Cultura del Ayuntamiento de L’Olleria, Juan Ricardo Ruano, ha explicado que «cuándo se tenga más información sobre la fecha final de este concierto, se informará a la población». Además, el edil ha querido destacar que «desde el Ayuntamiento de L’Olleria seguimos apostando por la cultura responsable, para poder seguir manteniendo a la localidad como todo un referente cultural en nuestra comarca y además hacerlo de forma segura para todos y todas». Ver menos
Comentarios

___________________________

 

El 18é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà de L’Olleria ja té finalistes

Un total de 16 obres s’han presentat en aquesta 18 edició del Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de L’Olleria en la modalitat de «Marxa Cristiana».

El jurat, després d’estudiar-les amb precisió, ha decidit que enguany, siguen un total de quatre les obres finalistes d’aquesta edició. Les obres elegides porten per lema: PROELIUM, GLEZBA, DOS ARCS i ROSES D’HIVERN (amb eixe ordre d’interpretació).

A causa de la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19 que estem vivint, s’està valorant posposar la data del Concert, donada la problemàtica de la banda per a realitzar els assajos necessaris.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Olleria, Juan Ricardo Ruano, ha explicat que «en tenir-se més informació sobre la data final d’aquest concert, s’informarà la població». A més, el regidor hi ha volgut destacar que «des de l’Ajuntament seguim apostant per la cultura responsable, per a poder seguir mantenint a L’Olleria com a tot un referent cultural a la nostra comarca i a més fer-ho de forma segura per a tots i totes».

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com