: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » Mig Any Fester 2022

Ajuntament de l’Olleria 8/2/2022

 

MIG ANY FESTER 2022 A L’OLLERIA

La Concejalía de Fiestas del Ayuntamiento de L’Olleria, conjuntamente con la Junta Central de Fiestas de Moros y Cristianos, se complacen en informar de la próxima celebración del “Mig Any Fester 2022”.
No obstante, la anómala situación que estamos viviendo que sigue condicionando nuestras vidas y, por consiguiente, las actividades culturales y festivas, nos ha obligado a realizar una programación diferente a la años anteriores.
Por tal motivo, la programación se establece de la forma siguiente:
· El concierto del Mig Any Fester a cargo de la AGRUPACIÓN ESCUELA MUSICAL “LA NOVA”, se celebrará el 5 de marzo.
· El concierto/concurso en memoria de nuestro querido Francisco CERDÁ, a cargo de la SOCIETAT ESCOLA MUSICAL SANTA CECILIA, se celebrará el 2 de abril.
· La presentación de los festeros y festeras de las fiestas no celebradas de 2020 y 2021, junto con la de los capitanes y embajadores, se realizará el viernes 8 de abril.
· Les entradetes de las filaes de L’Olleria, se celebrarán el sábado 9 de abril.
Todos los actos programados se realizarán cumpliendo con las normas propias del estado sanitario en el que nos encontramos.

___________________

MIG ANY FESTER 2022 A L’OLLERIA
La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de L’Olleria, conjuntament amb la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, es complauen en informar sobre la pròxima celebració del “Mig Any Fester 2022”.
No obstant això, l’anòmala situació que estem vivint que continua condicionant les nostres vides i, per consegüent, les activitats culturals i festives, ens ha obligat a realitzar una programació diferent als anys anteriors.
Per tal motiu, la programació s’estableix de la forma següent:
· El concert del Mig Any Fester a càrrec de l’AGRUPACIÓ ESCOLA MUSICAL “LA NOVA”, se celebrarà el 5 de març.
· El concert/concurs en memòria del nostre volgut Francisco CERDÀ, a càrrec de la SOCIETAT ESCOLA MUSICAL SANTA CECÍLIA, se celebrarà el 2 d’abril.
· La presentació dels festers i festeres de les festes no celebrades de 2020 i 2021, juntament amb la dels capitans i ambaixadors, es realitzarà el divendres 8 d’abril.
· Les entradetes de les filaes de L’Olleria, se celebraran el dissabte 9 d’abril.
Tots els actes programats es realitzaran complint amb les normes pròpies de l’estat sanitari en el qual ens trobem.

 

 

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com