: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Bellús, Sempere y Guadasséquies reciben la «visita» de la «Mare de Deu» este fin de semana

Este cap de setmana, Bellús, Sempere i Guadasséquies, reben la visita de la «Mare de Deu», que arribarà aborde del vehicule batejat com «Maremóvil». Amb esta modalitat, els feligresos tenen l’oportunitat de disfrutar el que representa la talla.

 

PROGRAMA DE LA VISITA DE LA IMATGE PROCESSONAL DE NOSTRA SENYORA DELS DESAMPARATS “LA PELEGRINA”
Sempere, Guadasséquies y Bellús. 25, 26 y 27 de febrer de 2022

DIVENDRES 25 DE FEBRER
A les 18:15 h el Mare Mòbil passa per Montaverner .
A les 18:30 h creua el poble d’Alfarrasí.
18:45h, visita Benissuera.

SEMPERE
A les 19:00 h, arribada de la Mare de Deu a Sempere pel C/ Sant Pere. Serà rebuda amb un Castell de focs d’Artifici. S’oficiarà una missa a l’església.
20:15 h, eixida de la Mare de Deu.

GUADASSÉQUIES
20:30 h Arribada de la Verge pel C/ La Pilota a l’Església Antiga de Guadasséquies. Es dispararan salves d’honor. A continuació, “La Peregrina” es durà en processó acompanyada de la Banda “Amics de la Música de Guadasséquies”. Finalitzarà a l’església de l’Esperança on es dispararà un castell de focs d’artifici.
A les 22.00h, oració arxiprestal a l’església de l’Esperança, animada pels cants dels centres Júniors de Montaverner i Alfarrasí. Es comptarà amb la participació del grup de confirmació de Guadasséquies i els veïns dels pobles de l’arxiprestat 24, Verge del Remei.

DISABTE 26 DE FEBRER
A les 09:00 h, Rosari de l’Aurora, visita al cementeri municipal on es resarà un respons i es farà una ofrena de flors de la Verge als difunts.
Encontre amb el Crist de l’Empar a l’ermita.
Baixada a l’antiga església.
12:00 h, al paratge de l’antiga església, es celebrarà una Missa de campanya cantada pel cor “Virgen de la Esperanza”, amb la participació de les xiquetes de catequesi i confirmands.
16:30 h, trobada dels centres Júniors de Montaverner i Alfarrasí amb la Mare de Déu dels Desemparats.
A les 18:00 h, al paratge de l’antiga església, tindrà lloc l’acte d’acomiadament de la Verge.
BELLÚS
18:30 h. Arribada de “La Pelegrina” a Bellús. Es dispararan salves d’honor. Tot seguit, tindrà lloc una processó acompanyada de la banda “Associacions Musical Santa Ana de Bellús”.
Al finalitzar, la Verge es trobarà amb el Crist de la Bona Mort. Es dispararan focs d’artifici i coets.
Entrada a l’Església Parroquial de Santa Anna.
22:00 h, Vigília d’Oració dirigida pel Cor Parroquial.

DIUMENGE 27 DE FEBRER
A les 09:00 h, tindrà lloc el Rosari de l’Aurora i la visita al cementeri municipal, on es resarà un respons i es farà una ofrena de flors de la Verge als difunts.
11:00 h, Missa de campanya a la plaça, cantada pel cor parroquial, amb la participació de les xiquetes i xiquets de catequesi de Bellús, Guadasséquies, Alfarrasí i Montaverner.
12:00 h, Despedida amb una dansà en honor a la Verge a càrrec del grup de danses ”El Repic” de Bellús.

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com