: Inicio » Noticias, Portada » Programación de la Semana por la Igualdad de L’Olleria

Ajuntament de l’Olleria 28/02/2021

Programación de la Semana por la Igualdad de L’Olleria
Con motivo de la conmemoración del Día Internacional de la Mujer el próximo 8 de marzo, la Concejalía de Igualdad del Ayuntamiento de L’Olleria ha organizado una variada programación de actividades para todas las edades.
Monólogo, Cuentacuentos, Bus a la Mascletà de Valencia, Taller de Tai-xi, una ruta senderista, una Mistery Box para jóvenes, charlas, teatros, exposiciones, actividades deportivas y espectáculos, son algunas de las actividades con las que podremos conmemorar esta semana por la igualdad en el municipio.
.
_____________________
Programació de la Setmana per la Igualtat de L’Olleria
Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de L’Olleria ha organitzat una variada programació d’activitats per a totes les edats.
Monòleg, Contacontes, Bus a la Mascletà de València, Taller de Tai-xi, una ruta senderista, una Mistery Box per a joves, xerrades, teatres, exposicions, activitats esportives i espectacles, són algunes de les activitats amb les quals podrem commemorar aquesta setmana per la igualtat al municipi.

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com