: Inicio » Economia y Turismo, Portada » Fira de Primavera 2022

Feria de Primavera 2022 en L’Olleria
Este sábado 2 de abril 18 establecimientos  de L’Olleria acudieron a la cita de la «Fira» de primavera, situada en el calle Jaume I,  para ofrecernos todo un abanico de productos y servicios dentro del comercio de ámbito  local.
Esta «fira» está concebida para actuar como un escaparate del comercio local, en concreto los establecimientos adheridos a la Asociación de Comerciantes de l’Olleria.  Es decir, el objetivo no és buscar la rentabilidad, sino dar a conocer sus novedades y  su  existencia  al resto de la ciudadanía.   La «fira» organizada por la Concejalía de Promoción económica del Ayuntamiento de L’Olleria   contó además con actuaciones musicales y animación infantil, como reclamo del evento.
Para más éxito,  el clima ofreció a ese día una «tregua»,  brindando un día soleado para satisfacción de los asistentes.

____________________________

 

Fira de Primavera 2022

Este dissabte 2 d’abril 18 establiments de L’Olleria van acudir a la cita de la Fira de primavera, situada en el carrer Jaume I, per a oferir-nos tot un palmito de productes i servicis dins del comerç d’àmbit local. Esta firaestà concebuda per a actuar com un aparador del comerç local, en concret els establiments adherits a l’Associació de Comerciants de l’Olleria. És a dir, l’objectiu no és buscar la rendibilitat, sinó donar a conéixer les seues novetats i la seua existència a la resta de la ciutadania. La fira organitzada per la Regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament de L’Olleria va comptar a més amb actuacions musicals i animació infantil, com a reclam de l’esdeveniment.

Per a més èxit, el clima va oferir a eixe dia una «tregua», brindant un dia solejat per a satisfacció dels assistents.»

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com