: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » Jose Luis González Sanchis, ganador de la 18ª edición Francesc Cerdà

 

GLEZBA del autor JOSÉ LUIS GONZÀLEZ SANCHIS la obra ganadora del 18º Concurso Francesc Cerdà de L’Olleria
El pasado sábado 2 de abril tuvo lugar al Teatro Goya de L’Olleria el Concierto del 18º Concurso de Música Festera Francesc Cerdà de L’Olleria en la modalidad de «Marcha Cristiana» con un total de 4 obras finalistas que se lo pusieron muy difícil a los miembros del jurado (Celia Torá Mateo, Daniel Ferrero Silvage y Ximo Cano García).
Después de poder disfrutar de todas ellas de la mano de la SEM Santa Cecília de L’Olleria, los premios quedaron de la siguiente manera:
  • Un accésit de 250 € para la obra PROELIUM del autor JESÚS UFANO CERVANTES
  • Un accésit de 250 € para la obra DOS ARCS del autor ROMÁN GARCÍA MONTANER
  • Un Segundo premio de 1.000 € para la obra ROSES D’HIVERN del autor AZAEL TORMO MUÑOZ
  • Un Primer premio de 2.000 € para la obra GLEZBA del autor JOSÉ LUIS GONZÀLEZ SANCHIS
En cuanto al Premio del Público, esta edición estuvo muy disputado, pero finalmente fue la obra ROSES D’HIVERN del autor AZAEL TORMO MUÑOZ la ganadora con los 500 € de este galardón.
El alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal y el concejal de Fiestas, Juan Ricardo Ruano, coincidieron en destacar la gran importancia que tiene este concurso de música festera en L’Olleria y su interés en seguir trabajando para poder convertirlo en patrimonio de nuestro municipio. También resaltaron el gran nivel de los artistas participantes y quisieron darles la enhorabuena a ellos y a la SEM Santa Cecília por el fantástico concierto que nos ofrecieron.

GLEZBA de l’autor JOSÉ LUIS GONZÀLEZ SANCHIS l’obra guanyadora del 18é Concurs Francesc Cerdà de L’Olleria
El passat dissabte 2 d’abril va tenir lloc al Teatre Goya de L’Olleria el Concert del 18é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà de L’Olleria en la modalitat de «Marxa Cristiana» amb un total de 4 obres finalistes que els ho van posar molt difícil als membres del jurat (Celia Torá Mateo, Daniel Ferrero Silvage i Ximo Cano García).
Després de poder gaudir de totes elles de la mà de la SEM Santa Cecília de L’Olleria, els premis varen quedar de la següent manera:
  • Un accèssit de 250 € per a l’obra PROELIUM de l’autor JESÚS UFANO CERVANTES
  • Un accèssit de 250 € per a l’obra DOS ARCS de l’autor ROMÁN GARCÍA MONTANER
  • Un Segon premi de 1.000 € per a l’obra ROSES D’HIVERN de l’autor AZAEL TORMO MUÑOZ
  • Un Primer premi de 2.000 € per a l’obra GLEZBA de l’autor JOSÉ LUIS GONZÀLEZ SANCHIS
Pel que fa al Premi del Públic, aquesta edició va estar molt disputat, però finalment fou l’obra ROSES D’HIVERN de l’autor AZAEL TORMO MUÑOZ la guanyadora amb els 500 € d’aquest guardó.
L’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal i el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, van coincidir en destacar la gran importància que té aquest concurs de música festera a L’Olleria i el seu interés en seguir treballant per poder convertir-lo en patrimoni del nostre poble. També van ressaltar el gran nivell dels artistes participants i van voler donar-los l’enhorabona a ells i a la SEM Santa Cecília pel fantàstic concert que ens van oferir.

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com