: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » El «Mig Any Fester 2022» se despide con un intenso fin de semana

El «Mig Any Fester 2022» llega a su final, con un intenso fin de semana, donde se celebrarán los eventos pendientes de una programación atípica consecuencia de las alertas sanitarias.    Tras el Concierto de Música Festera y el Concurso Francesc Cerdà,  llega la hora de la presentación de cargos festeros,  uno de los actos más solemnes del «medio año».  El acto comenzará a las 22:30h  en el Teatro Goya.

La mañana del sábado se podrá disfrutar de un concierto de música festera a cargo de la Banda Jove de la SEM Sta Cecilia,  en la plaza de Loreto a partir de las 12 del mediodía.    Será por la tarde cuando las «filaes» tomen el recorrido habitual con las «entraetas»,   el pase comenzará a las 19 h.   La noche  será el momento  del Philantropic Festival, con música, animación, regalos y multitud de sorpresas.   Comenzará a las 00 de la noche en la zona de pubs.

______________________

El «Mig Any Fester 2022» arriba al final, amb un intens cap de setmana, on se celebraran els esdeveniments pendents d’una programació atípica conseqüència de les alertes sanitàries. Després del Concert de Música Festera i el Concurs Francesc Cerdà, arriba l’hora de la presentació de càrrecs festers, un dels actes més solemnes del mig any. L’acte començarà a les 22:30h al Teatre Goya.

Dissabte al matí podreu gaudir d’un concert de música festera a càrrec de la Banda Jove de la SEM Sta Cecília, a la plaça de Loreto a partir de les 12 del migdia. Serà a la vespra quan les filaes prengen el recorregut habitual amb les entraetes, el pase començarà a les 19 h. La nit serà el moment del Philantropic Festival, amb música, animació, regals i multitud de sorpreses. Començarà a les 00 de la nit a la zona de pubs.

 

 

 

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com