: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » L’Olleria vuelve a recuperar el «paso festero» tras dos años de coronavirus

 

 

L’Olleria reeditó este viernes, la presentación de cargos festeros, de 2020,  apenas unos días antes de que el Coronavirus irrumpiera en nuestras vidas.   Esta presentación es uno de los primeros pasos de las fiestas “Patronals i de Moros i Cristians” 2022. Elección de Reina y Reina Infantil, Cortes de Honor, y presentación de los principales cargos festeros para el 2022.

El honor de representar como Reina a l’Olleria  hasta el próximo año corresponde a Carla Martí Vidal  y que estará acompañada por  Elena González Juan, que fué elegida como Reina Infantil.

La Capitanía Cristiana a cargo de la filà Pirates,  será representada por Manolo Cerdà Micó  como Capitán, y Juanvi Alvarez Marínez como embajador.   Por parte Mora  seran Gloria Garrido Oviedo  y Toni Micó Alvarez, como Capitana y embajador respectivamente en representación de la filà Bohemios.

____________________________

L’Olleria va reeditar aquest divendres, la presentació de càrrecs festers, del 2020, tot just uns dies abans que el Coronavirus irrompés a les nostres vides. Aquesta presentació és un dels primers passos de les festes “Patronals i de Moros i Cristians” 2022. Elecció de Reina i Reina Infantil, Talls d’Honor, i presentació dels principals càrrecs festers per al 2022.

L’honor de representar com a Reina a l’Olleria fins al proper any correspon a Carla Martí Vidal i que estarà acompanyada per Elena González Juan, que va ser triada com a Reina Infantil.

La Capitania Cristiana a càrrec de la filà Pirates, serà representada per Manolo Cerdà Micó com a Capità, i Juanvi Alvarez Marínez com a ambaixador. Per part Mora seran Gloria Garrido Oviedo i Toni Micó Alvarez, com a Capitana i ambaixador respectivament en representació de la filà Bohemios.


© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com