: Inicio » Noticias, Portada » Jovi Vidal nuevo cronista oficial de L’Olleria

 Ajuntament de l’Olleria 11/04/2022

Jovi Vidal nuevo cronista oficial de L’Olleria
El pasado viernes 8 de abril, la Casa Santonja de L’Olleria acogió el nombramiento del olleriense Jovi Vidal como al nuevo cronista oficial de L’Olleria después de haber sido aprobado, por unanimidad, en el Pleno Municipal.
En el acto, el alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal Soler, le colocó la insignia del municipio, dándole la enhorabuena y encomendándole la tarea de defender los valores culturales de la población, promover la investigación en torno a ellos y de velar por el arte, el patrimonio, las tradiciones, etc.
Por su parte, Jovi Vidal, dio las gracias al Ayuntamiento y el resto de la población por este nombramiento y se comprometió a trabajar y seguir investigando para poder darle a L’Olleria la categoría que se merece.
Jovi Vidal nou cronista oficial de L’Olleria
El passat divendres 8 d’abril, la Casa Santonja de L’Olleria va acollir el nomenament de l’ollerià Jovi Vidal com al nou cronista oficial de L’Olleria després d’haver estat aprovat, per unanimitat, al Ple Municipal.
A l’acte, l’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal Soler, li va col·locar la insígnia del municipi, donant-li l’enhorabona i encomanant-li la tasca de defensar els valors culturals de la població, promoure la investigació entorn d’ells i de vetlar per l’art, el patrimoni, les tradicions, etc.
Per la seua banda, Jovi Vidal, va donar les gràcies a l’Ajuntament i la resta de la població per aquest nomenament i es va comprometre a treballar i seguir investigant per poder donar-li a L’Olleria la categoria que es mereix.
© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com