: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Conmemoración de los 500 años de Germanías en L’Olleria

 

Conmemoración de los 500 años de Germanías en L’Olleria
Este año hace 500 años de la quema de la abadía y de la Iglesia Parroquial Santa Maria Magdalena de L’Olleria, donde murieron centenares de personas. Un episodio ocurrido en nuestro pueblo dentro del contexto de la revuelta de las germanías.
Para la conmemoración de este 5º centenario se ha preparado una variada programación para todos los públicos para el fin de semana del 29 y 30 de abril y 1 de mayo.
El alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal y la concejal de Turismo y Patrimonio, Aida Giner, presentaron ayer en rueda de prensa el cartel anunciador de la conmemoración de los 500 años de Germanías en L’Olleria y la programación que contará con: un mercado renacentista, varias exposiciones, un campamento en la Casa Santonja con bailes y música, vistas guiadas por la localidad, exhibiciones de esgrima, desfiles, teatros, talleres infantiles y conciertos de música renacentista, entre otras muchas actividades, que nos transportarán hasta el año 1522 y nos harán disfrutar de las tradiciones de la época.
___________________
Commemoració dels 500 anys de Germanies a L’Olleria
Aquest any fa 500 anys de la crema de l’abadia i de l’Església Parroquial Santa Maria Magdalena de L’Olleria, on van morir centenars de persones. Un episodi ocorregut al nostre poble dins del context de la revolta de les germanies.
Per a la commemoració d’aquest 5é centenari s’ha preparat una variada programació per a tots els públics per al cap de setmana del 29 i 30 d’abril i 1 de maig.
L’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal i la regidora de Turisme i Patrimoni, Aida Giner, van presentar ahir en roda de premsa el cartell anunciador de la commemoració dels 500 anys de Germanies a L’Olleria i la programació que comptarà amb: un mercat renaixentista, diverses exposicions, un campament en la Casa Santonja amb balls i música, vistes guiades per la localitat, exhibicions d’esgrima, desfiles, teatres, tallers infantils i concerts de música renaixentista, entre moltes altres activitats, que ens transportaran fins a l’any 1522 i ens faran gaudir de les tradicions de l’època.
consultar diptico: https://cutt.ly/AFnClrX
© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com