: Inicio » Economia y Turismo, Portada » L’Olleria, Ontinyent, Bocairent y COEVAL pondrán en marcha el Fòrum Empresa Activa

 

L’Olleria se une en Ontinyent, Bocairent y COEVAL para poner en marcha el Fòrum Empresa Activa para potenciar la competitividad de las empresas

Los Ayuntamientos de Ontinyent, L’Olleria y Bocairent y la Confederación Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL), con la dirección y coordinación del Grupo Innova, pondrán en marcha el próximo 15 de junio la I edición del Fòrum Empresa Activa, una jornada que tendrá lugar en la Sala Gomis de Ontinyent y que incluirá ponencias, una mesa redonda y una conferencia del consultor internacional Víctor Küppers. Se trata de una iniciativa enmarcada en el Proyecto de Transformación Empresarial (PTE) puesto en marcha en 2020 por estas entidades para mejorar la competitividad de las empresas de los municipios, y que ha sido presentada hoy miércoles en la Casa Santonja de L’Olleria, por los alcaldes Jorge Rodríguez (Ontinyent), Xavi Molina (Bocairent) y Ramón Vidal (L’Olleria) y el presidente de COEVAL, Javier Cabedo.

Los tres alcaldes destacaban el carácter diferenciador que tienen los tres municipios, pero también la voluntad de fortalecer el nexo que los une cómo es el tejido industrial a través de iniciativas como esta o como la formación que han venido desarrollado de manera digital los últimos dos años. En este sentido, Jorge Rodríguez remarcaba que este foro es un ejemplo de colaboración publicoprivada, “una parte esencial del futuro. Las administraciones nos tenemos que acostumbrar a trabajar codo a codo y, por eso, ahora damos un paso más. Es mucho más el que nos une, que lo que nos separa”.

Por su parte, Xavi Molina describía este foro como un “proyecto de cooperación intermunicipal, que tiene como objetivo proporcionar recursos y estar junto al sector empresarial”. En la misma línea, Ramón Vidal, remarcaba que este foro “permitirá hablar de temas de interés y de actualidad y donde se expondrán tendencias empresariales potenciando el adn industrial de los tres municipios”.

El presidente de COEVAL, Javier Cabedo, por su parte ha dado las gracias a los tres ayuntamientos por haber comenzado este proyecto y ha dado detalles de la programación del foro que tendrá lugar el próximo 15 de junio en la Sala Gomis de Ontinyent.

Esta edición se centrará en la sostenibilidad visto que la responsabilidad social es uno de los factores clave para posicionar las empresas y garantizar así su supervivencia. Por eso, la jornada contará con la participación de José Montoro, CEO de MercuryCargo y de Josep Albors, Responsable de investigación y Concienciación de ESET España. Además, habrá una mesa redonda formada por empresas de Ontinyent, Bocairent y L’Olleria como Textiles Mora, Durplastics y Artesanía Cerdá. Todas y todos ellos visualizarán los riesgos actuales y las oportunidades que tienen ahora las empresas. Finalmente, la jornada la cerrará el conferenciante internacional, Víctor Küppers.

Para poder asistir a este foro será necesaria la inscripción previa y gratuita. El plazo se abrirá el lunes 16 de mayo mediante preinscripción a través de la web www.forumempresaactiva.com

______________________________

L’Olleria s’uneix a Ontinyent, Bocairent i COEVAL per posar en marxa el Fòrum Empresa Activa per potenciar la competitivitat de les empreses

Els Ajuntaments d’Ontinyent, L’Olleria i Bocairent i la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL), amb la direcció i coordinació del Grupo Innova, posaran en marxa el pròxim 15 de juny la I edició del Fòrum Empresa Activa, una jornada que tindrà lloc a la Sala Gomis d’Ontinyent i que inclourà ponències, una taula rodona i una conferència del consultor internacional Víctor Küppers. Es tracta d’una iniciativa emmarcada al Projecte de Transformació Empresarial (PTE) posat en marxa en 2020 per aquestes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses dels municipis, i que ha estat presentada hui dimecres a la Casa Santonja de L’Olleria, pels alcaldes Jorge Rodríguez (Ontinyent), Xavi Molina (Bocairent) i Ramón Vidal (L’Olleria) i el president de COEVAL, Javier Cabedo.

Tots tres alcaldes destacaven el caràcter diferenciador que tenen els tres municipis, però també la voluntat d’enfortir el nexe que els uneix com és el teixit industrial a través d’iniciatives com aquesta o com la formació que han vingut desenvolupat de manera digital els darrers dos anys. En aquest sentit, Jorge Rodríguez remarcava que aquest fòrum és un exemple de col·laboració publicoprivada, “una part essencial del futur. Les administracions ens hem d’acostumar a treballar colze a colze i, per això, ara fem un pas més. És molt més el que ens uneix, que el que ens separa”.

Per la seua part, Xavi Molina descrivia aquest fòrum com un “projecte de cooperació intermunicipal, que té com a objectiu proporcionar recursos i estar al costat del sector empresarial”. En la mateixa línia, Ramón Vidal, remarcava que aquest fòrum “permetrà parlar de temes d’interés i d’actualitat i on s’exposaran tendències empresarials potenciant el adn industrial dels tres municipis”.

El president de COEVAL, Javier Cabedo, per la seua banda ha donat les gràcies als tres ajuntaments per haver encetat aquest projecte i ha donat detalls de la programació del fòrum que tindrà lloc el pròxim 15 de juny a la Sala Gomis d’Ontinyent.

Aquesta edició es centrarà en la sostenibilitat vist que la responsabilitat social és un dels factors clau per a posicionar les empreses i garantir així la seua supervivència. Per això, la jornada comptarà amb la participació de José Montoro, CEO de MercuryCargo i de Josep Albors, Responsable d’investigació i Conscienciació d’ESET Espanya. A més, hi haurà una taula redona formada per empreses d’Ontinyent, Bocairent i L’Olleria com Textiles Mora, Durplastics i Artesania Cerdá. Totes i tots ells visualitzaran els riscos actuals i les oportunitats que tenen ara les empreses. Finalment, la jornada la tancarà el conferenciant internacional, Víctor Küppers.

Per poder assistir a aquest fòrum serà necessària la inscripció prèvia i gratuïta. El termini s’obrirà el dilluns 16 de maig mitjançant preinscripció a través del web www.forumempresaactiva.com

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com