: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria C.F Juvenil campeón del Grupo XIII de Segunda Regional

 

 

L’Olleria C.F Juvenil campeón del Grupo XIII de Segunda Regional
Este fin de semana, L’Olleria C.F. Juvenil ha conseguido asegurar el ascenso a Primera Regional al declararse campeón del Grupo XIII de Segunda Regional, un hecho que no pasaba desde hacía 30 años.
Con un resultado de 0-3 L’Olleria ganó su partido de liga ante el Ciudad de Xàtiva CFB B para así no depender de ningún resultado más y hacer imposible que el CF Clariano de Ontinyent lo pueda lograr a falta de una jornada.

 La Alqueria del Fútbol que comenzó esta  temporada comienza a cosechar resultados precisamente con el Juvenil  como referente de la implantación del método. No sólo el Juvenil se ha visto mejorado con el sistema, ya que otras categorías como el Infantil, quedó segundo,el Benjamín B, tercero en liga tras una extraodianria forma en la recta final y en la Copa Oro va líder destacado.

______________________
L’Olleria C.F Juvenil campió del Grup XIII de Segon Regional
Aquest cap de setmana, L’Olleria C.F. Juvenil ha aconseguit assegurar l’ascens a Primera Regional al declarar-se campió del Grup XIII de Segona Regional, un fet que no passava des de feia 30 anys.
Amb un resultat de 0-3 L’Olleria va guanyar el seu partit de lliga davant el Ciutat de Xàtiva CFB B per a així no dependre de cap resultat més i fer impossible que el CF Clariano d’Ontinyent el puga assolir a falta d’una jornada.
L’Alqueria del Futbol que va començar aquesta temporada comença a collir resultats precisament amb el Juvenil com a referent de la implantació del mètode. No només el Juvenil s’ha vist millorat amb el sistema, ja que altres categories com l’Infantil, va quedar segon, el Benjamí B, tercer en lliga després d’una extraodianria forma a la recta final ia la Copa Or va líder destacat.
© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com