: Inicio » Educación y Salud, Portada » 350 xiquets i xiquetes participen en l’Escola d’Estiu

Ajuntament de l’Olleria 29/06/2022

350 xiquets i xiquetes participen en l’Escola d’Estiu gratuïta de L’Olleria

El passat dimecres 22 de juny va donar inici l’Escola d’Estiu gratuïta de L’Olleria, finançada amb càrrec als fons rebuts pel Ministeri d’Igualtat dins del Pla Corresponsables, amb al voltant de 350 xiquets i xiquetes participants d’entre 3 i 12 anys.

Aquesta edició de 2022 ve carregada de multitud de variades activitats i milers de noves aventures que estan fent als xiquets i xiquetes de L’Olleria, passar un estiu d’allò més divertit.

Jocs, excursions als espais naturals del poble, eixides culturals, màster xef, activitats i festes aquàtiques, festa de l’espuma, activitats de mobilitat sostenible, bodypainting, holly colors, llits elàstics, paintball, experiments científics, parcs de multiaventura, contacontes, llum negra, activitats a la platja, rocòdrom, tallers, activitats multiesportives, gimcanes i jocs d’orientació, entre moltes altres sorpreses que hauran d’anar descobrint.

350 niños y niñas participan en la Escuela de Verano gratuita de L’Olleria

El pasado miércoles 22 de junio dio inicio la Escuela de Verano gratuita de L’Olleria, financiada con cargo a los fondos recibidos por el Ministerio de Igualdad dentro del Pla Corresponsables, con alrededor de 350 niños y niñas participantes de entre 3 y 12 años.

Esta edición de 2022 viene cargada de multitud de variadas actividades y miles de nuevas aventuras que están haciendo a los niños y niñas de L’Olleria, pasar un verano de lo más divertido.

Juegos, excursiones en los espacios naturales del pueblo, salidas culturales, máster chef, actividades y fiestas acuáticas, fiesta de la espuma, actividades de movilidad sostenible, bodypainting, holly colors, camas elásticas, paintball, experimentos científicos, parques de multiaventura, cuentacuentos, luz negra, actividades en la playa, rocódromo, talleres, actividades multideportivas, gincanas y juegos de orientación, entre otras muchas sorpresas que tendrán que ir descubriendo.

© 2022 Portal de L'Olleria digitalcef.com