: Inicio » Economia y Turismo, Portada » El Museu del Vidre, oferirà demostracions de vidre bufat als visitants

L’Ajuntament de l’Olleria a través de la seua regidoria de Patrimoni i Turisme, presenta una nova iniciativa amb la col·laboració de l’Associació d’Artesans de l’Olleria per donar un nou impuls al Museu del Vidre.

Realitza el recorregut per la col.lecció museogràfica, coneix la història del treball del vidre bufat des de la dècada dels anys 90 i disfruta de les demostracions en directe del treball amb la participació de les persones assistents.

Amb aquesta iniciativa, la regidoria de Patrimoni i Turisme vol incentivar el turisme i convida a totes les persones a que coneguen les tradicions del municipi de L’Olleria, aquelles que ho han fet créixer al llarg de la seua història.

________________________________

El Ayuntamiento de L’Olleria a través de su concejalía de Patrimonio y Turismo, presenta una nueva iniciativa con la colaboración de la Asociación de Artesanos de L’Olleria para dar un nuevo impulso al «Museu del Vidre».

Realiza el recorrido por la colección museográfica, conoce la historia del trabajo del vidrio soplado desde la década de los años 90 y disfruta de las demostraciones en directo del trabajo con la participación de las personas asistentes.

Con esta iniciativa, la concejalía de Patrimonio y Turismo quiere incentivar el turismo e invita a todas las personas a que conozcan las tradiciones del municipio de L’Olleria, aquellas que lo han hecho crecer a lo largo de su historia.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com