: Inicio » Deportes, Portada » 65 participantes en el I Open de Ajedrez de L’Olleria

El olleriense Javier Engo Pardo, del Ateneo Marítimo, se hace con la victoria de la categoría general en el I Open de Ajedrez en L’Olleria a la Casa Santonja, organizado por el Club de Ajedrez de L’Olleria y el Ayuntamiento de L’Olleria.

La segunda posición fué para Francisco Barbero Verdú con 6 puntos, del Benigàmim, y la tercera para Pedro Muñoz Candela, también con 6 puntos del Yeclano.

En la categoría Femenina, la ganadora fue Laia Arnau Barberà de «Els Voltors». En cuanto a la representación del club local de L’Olleria, Luis Engo Pardo se hizo con la quinta posición, mientras Sergi Soler Fombuena ganó en la categoría Sub14.

La competición se celebró en 7 rondas a ritmo de 7 minutos con 3 segundos de incremento y destacó por la presencia de más de 65 jugadores/as de todas las edades de diferentes localidades que exhibieron un alto nivel competitivo.

Javier Engo Pardo, de l’Ateneu Marítim, es fa amb la victòria de la categoria general a l’I Open d’Escacs a L’Olleria a la Casa Santonja, organitzat pel Club d’Escacs de L’Olleria i l’Ajuntament de L’Olleria.

La segona posició va ser per a Francisco Barbero Verdú amb 6 punts, del Benigàmim, i la tercera per a Pedro Muñoz Candela, també amb 6 punts del Ieclano.

A la categoria Femenina, la guanyadora va ser Laia Arnau Barberà dels Voltors. Pel que fa a la representació del club local de l’Olleria, Luis Engo Pardo va aconseguir la cinquena posició, mentre Sergi Soler Fombuena va guanyar en la categoria Sub14.

La competició es va celebrar a 7 rondes a ritme de 7 minuts amb 3 segons d’increment i va destacar per la presència de més de 65 jugadors/es de totes les edats de diferents localitats que van exhibir un alt nivell competitiu.