: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Carnestoltes L’Olleria 2023 Programació

El Ayuntamiento de L’Olleria afronta esta festividad de «carnestoltes 2023» con una programación novedosa respecto a todas las celebradas en la localidad, adaptándola a todos los públicos: disfraces, correfocs, batucada, macrodiscomóvil, actividades, talleres, cuentacuentos y animación podrán disfrutarse los próximos 17, 18 y 20 de febrero.

PROGRAMACIÓN:

Los actos comenzarán el viernes 17 por la tarde, a partir de las 15:30 horas en la Avenida Jaume I con el pasacalles escolar con los centros municipales del CEIP Isabel La Católica, CEIP Manuel Sanchis Guarner y la Escuela Infantil Municipal, acompañados de las agrupaciones musicales locales de la AEM «La Nova, la Sociedad Escuela Musical Santa Cecília, Colla La Morralla y la Banda de Cornetas y Tambores Santísimo Cristo de la Palma. 

La fiesta sube de intensidad de 17 a 20 horas con una tarde llena de diversión, concurso de disfraces y actividades como experimentos, globoflexia, pintacaras, manualidades y coreografías en el Parque del Beat Pare Ferreres. A partir de las 19 horas, desde el parque, se iniciará un pasacalles de «Carnestoltes» con batucada y correfocs con espectáculo final y con la colaboración de la Asociación de los Amigos de la «Cordà de Glòria» y de Armidam. 

El sábado, 18 de febrero, será el turno de la macrodiscomóvil de Philantròpic Festival 2023 con espectáculo, buen ambiente e interacción con el público asegurada en la Plaza del Mercado.

Finalmente, el lunes 20 se habilitará el Servicio de conciliación familiar con la Fiesta de Carnaval, de 8 a 14:30 horas en el Pabellón de la Solana. Por la tarde finalizará la programación a las 18 horas con el cuentacuentos infantil y el taller de manualidades «Guapa» de Marta Pellicer a la Biblioteca Municipal.

_______________________________________

L’Ajuntament de L’Olleria afronta aquesta festivitat de carnestoltes 2023 amb una programació nova respecte a totes les celebrades a la localitat, adaptant-la a tots els públics: disfresses, correfocs, batucada, macrodiscomòbil, activitats, tallers, contacontes i animació podran gaudir-se els propers 17, 18 i 20 de febrer.

PROGRAMACIÓ


Els actes començaran el divendres 17 a la tarda, a partir de les 15.30 hores a l’Avinguda Jaume I amb la cercavila escolar amb els centres municipals del CEIP Isabel La Catòlica, CEIP Manuel Sanchis Guarner i l’Escola Infantil Municipal, acompanyats de les agrupacions musicals locals de l’AEM “La Nova, la Societat Escola Musical Santa Cecília, Colla La Morralla i la Banda de Cornetes i Tambors Santíssim Crist de la Palma.
La festa puja d’intensitat de 17 a 20 hores amb una tarda plena de diversió, concurs de disfresses i activitats com experiments, globoflèxia, pintacares, manualitats i coreografies al Parc del Beat Pare Ferreres. A partir de les 19 hores, des del parc, s’iniciarà una cercavila de Carnestoltes amb batucada i correfocs amb espectacle final i amb la col·laboració de l’Associació dels Amics de la Cordà de Glòria i d’Armidam.
El dissabte, 18 de febrer, serà el torn de la macrodiscomòbil de Philantròpic Festival 2023 amb espectacle, bon ambient i interacció amb el públic assegurada a la Plaça del Mercat.
Finalment, el dilluns 20 s’habilitarà el Servei de conciliació familiar amb la Festa de Carnestoltes, de 8 a 14.30 hores al Pavelló de la Solana. A la vesprà finalitzarà la programació a les 18 hores amb el contacontes infantil i el taller de manualitats “Guapa” de Marta Pellicer a la Biblioteca Municipal.

cartel ayuntamiento
Cartel Ayuntamiento
© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com