: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » II Festa de l’Esport 2023

Ajuntament de l’Olleria, 14/03/2023

Els pròxims divendres 2 i dissabte 3 de juny se celebraran dos jornades esportives amb activitats participatives per a totes les edats, volta amb bici, caminades, volta de carrera a peu, ioga, voleibol, bàsquet, futbol, calistènia, pàdel, tenis i moltes activitats esportives més.

L’Ajuntament de L’Olleria, a través de la regidoria d’Esport, celebrarà el pròxim mes de juny la II Festa de l’Esport 2023. Després de l’èxit de participació en la primera edició, des de la regidoria s’ha preparat dos noves jornades repletes d’esport, diversió, ambientació musical i zones de joc per a totes les edats durant el 2 i el 3 de juny.

El poliesportiu de L’Olleria serà una vegada més el protagonista de la gran varietat d’activitats esportives organitzades per l’Ajuntament de L’Olleria i per diferents clubs i entitats locals. Entre elles, trobarem activitats com la volta amb bici, volta a peu, caminada, trail running per la muntanya, sessió de ioga, calistènia, natació, bàsquet, futbol, tennis i pàdel, entre altres disciplines esportives.

A més, per al públic en general, viurem dos dies plens d’un gran ambient de festa familiar amb música en directe i zones de jocs infantils vinculades amb l’activitat física i l’esport. També es duran a terme exhibicions per diferents entitats esportives. Esteu molt atents i atentes perquè pròximament anunciarem la programació i els horaris oficials a través de les nostres xarxes socials.

_______________________________________

El próximo viernes 2 y sábado 3 de junio se celebrarán la 2ª edición de jornadas deportivas con actividades participativas para todas las edades, vuelta en bici, caminatas, vuelta de carrera a pie, yoga, voleibol, baloncesto, fútbol, calistenia, pádel, tenis y muchas actividades deportivas más.

El Ayuntamiento de L’Olleria, a través de la concejalía de Deporte, celebrará el próximo mes de junio la II Fiesta del Deporte 2023. Tras el éxito de participación en la primera edición, desde la concejalía se ha preparado dos nuevas jornadas repletas de deporte, diversión, ambientación musical y zonas de juego para todas las edades durante el 2 y 3 de junio.

El polideportivo de L’Olleria será una vez más el protagonista de la gran variedad de actividades deportivas organizadas por el Ayuntamiento de L’Olleria y por diferentes clubes y entidades locales. Entre ellas, encontraremos actividades como la vuelta en bici, vuelta a pie, caminata, trail running por la montaña, sesión de yoga, calistenia, natación, baloncesto, fútbol, tenis y pádel, entre otras disciplinas deportivas.

Además, para el público en general viviremos dos días llenos de un gran ambiente de fiesta familiar con música en directo y zonas de juegos infantiles vinculadas con la actividad física y el deporte. También se llevarán a cabo exhibiciones por diferentes entidades deportivas. Está muy atentos y atentas porque próximamente anunciaremos la programación y los horarios oficiales a través de nuestras redes sociales.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com