: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Teatre Goya: «Mai plou al gust de tots»

Xarop Teatre, presenta al Teatre Goya la seua obra: Mai plou a gust de tots  destinat al públic familiar. La funció començarà a les 18:00h el proper diumenge 26 de març. (Entradas 3€)

Sinopsi:

Mai plou a gust de tots és un espectacle en valencià que vol ser una crida cap al canvi climàtic i la necessitat d’actuar sense perdre temps per a frenar i revertir aquesta realitat que posa en perill el planeta tal com ara el coneixem.

Dirigit especialment al públic més jove i les seues famílies, amb una estètica «molt atractiva i poètica», busca potenciar el missatge en favor de la mare natura. La intenció és provocar la interacció entre artistes i públic, per a deixar clar que som tots nosaltres qui ens hem d’adaptar al planeta i els seus cicles, i no a l’inrevés. «Si no respectem la naturalesa, no sabem què ens espera», manifesta la companyia.La defensa del planeta i el respecte cap als éssers que l’habiten és un tema que ja ha aparegut en algunes obres de Xarop Teatre. 

Mai plou a gust de tots está interpretada per Andrea Marsé, David Pepiol i Rebeca Izquierdo. De l’apartat musical s’encarrega el duet jazzístic format per la cantant Arantxa Domínguez i el pianista Ricardo Belda, amb música original per aquesta obra. Del treball de disseny, vestuari i construcció de titelles s’encarrega LAPinzón (Rebeca Castro i Liliana Miret). Direcció tècnica de Rubén Milián. Composició coreográfica de Juanma Picazo.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com