: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » XXVIII Trobada de Corals de la Vall d’Albaida.

El domingo 2 de julio, L’Olleria acogerá la XXVIII Trobada de Corals de la Vall d’Albaida organizada por AEM ‘La Nova’ de L’Olleria. Después de cuatro años sin encuentros y una pandemia por el medio, de nuevo las corales de la Vall d’Albaida ofrecerán su repertorio de música coral polifónica en el marco de la iglesia parroquial Santa María Magdalena.

Las corales: Cor Sinenomine de Benigànim, Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner, Agrupació Coral de Bocairent, Agrupació Coral ‘Eduardo Torres’ d’Albaida, Associació Musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent, Cor de la SEM Santa Cecília de L’Olleria, Agrupació Coral ‘Llorenç Barber’ d’Aielo de Malferit i el Cor de l’AEM ‘La Nova’ de L’Olleria iniciarán el encuentro a las 17:00 horas con un pasacalle desde el Centro de Día en la iglesia Santa María Magdalena donde a las 18:00 empezará el concierto con la participación de las corales.

_______________________________________

El diumenge 2 de juliol, L’Olleria acollirà la XXVIII Trobada de Corals de la Vall d’Albaida organitzada per AEM La Nova. Després de quatre anys sense trobades i una pandèmia pel mig, de nou les corals de la Vall d’Albaida oferiran el seu repertori de música coral polifònica en el marc de l’església parroquial Santa Maria Magdalena.

Les corals: Cor Sinenomine de Benigànim, Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner, Agrupació Coral de Bocairent, Agrupació Coral ‘Eduardo Torres’ d’Albaida, Associació Musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent, Cor de la @semsantacecilia, Agrupació Coral ‘Llorenç Barber’ d’Aielo de Malferit i el Cor de l’AEM ‘La Nova’ de L’Olleria iniciaran la trobada a les 17:00 hores amb una cercavila des del Centre de Dia a l’església Santa Maria Magdalena on a les 18:00 començarà el concert amb la participació de les corals.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com