: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » 22 de juliol, festes de la Magdalena

El dissabte, 22 de juliol, L’Olleria celebrarà la Festa de la Magdalena en la seua 26ª edició.

A partir de les 19:30 hores hi haurà una cercavila, i a les 20:00 hores començarà l’espectacle a la Plaça de la Vila per part de les Danses El Revol i Colla la Morralla. A continuació, a la Casa Santonja hi haurà sopar de baix braç.

Venda de tiquets (6€) a l’Estanc de Raúl fins el 20 de juliol.

_______________________

L’Ajuntament de L’Olleria i la confraria de Santa Maria Magdalena conviden a la població a participar en la celebració de Santa Maria Magdalena del pròxim dissabte, 22 de juliol, a la Parròquia de L’Olleria.

A les 18:30 hores, els Campaners de la Vall realitzaran el revol de campanes i donarà començament a la missa a les 19:00 hores.

Després serà el torn de l’actuació de les Danses el Revol i Colla la Morralla, i a les 20:00 hores, la processó seguida de focs d’artifici.

Finalment, s’oferirà un refrigeri als assistents.

L’acte serà amenitzat musicalment per la Banda de Cornetas i Tambors.

El sábado, 22 de julio, L’Olleria celebrará la Fiesta de la Magdalena en su 26ª edición.

A partir de las 19:30 horas habrá un pasacalle, ya las 20:00 horas empezará el espectáculo en la Plaza de la Villa por parte de las Danzas El Revol y Colla la Morralla. A continuación, en la Casa Santonja habrá cena de bajo brazo.

Venta de tickets (6€) en el Estanco de Raúl hasta el 20 de julio.

El Ayuntamiento de L’Olleria y la cofradía de Santa Maria Magdalena invitan a la población a participar en la celebración de Santa Maria Magdalena del próximo sábado, 22 de julio, en la Parroquia de L’Olleria.

A las 18:30 horas, los Campaneros del Valle realizarán la curva de campanas y dará comienzo a la misa a las 19:00 horas.

Después será el turno de la actuación de las Danzas el Revol y Colla la Morralla, ya las 20:00 horas, la procesión seguida de fuegos artificiales.

Por último, se ofrecerá un refrigerio a los asistentes.

El acto será amenizado musicalmente por la Banda de Cornetas y Tambores.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com