: Inicio » Noticias, Portada » El president de la Diputación visita les obres de la piscina municipal

El president de la corporació provincial, Vicent Mompó, visita al costat de l’alcalde, Ramón Vidal, unes instal·lacions totalment renovades per l’ajuntament, amb una aportació de 250.000 euros de la Diputació

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat este divendres el municipi de L’Olleria, a la comarca de la Vall d’Albaida. Acompanyat per l’alcalde, Ramón Vidal, i membres de la corporació local, Mompó s’ha desplaçat fins a la piscina municipal, en la reforma integral de la qual ha participat la Diputació, a través d’una aportació de 250.000 euros inclosa en el Pla d’Inversions 2020-21.

En paraules de Mompó, “estes actuacions dels ajuntaments per a millorar les seues infraestructures i serveis són el millor exemple de la responsabilitat dels alcaldes i alcaldesses a l’hora de prioritzar les necessitats dels seus veïns, i també del suport incondicional que presta la Diputació als pobles i a les comarques, especialment a aquells que més depenen de la institució”.

La reforma integral de la piscina de L’Olleria, inclosos els vestuaris, es va finalitzar fa a penes unes setmanes i des de principis d’agost el recinte va tornar a obrir les seues portes amb unes instal·lacions més accessibles, zones verdes i d’ombra i nous jocs infantils. El cost total de l’actuació s’acosta als 800.000 euros i, segons apunta l’alcalde, “està sent tot un èxit des de la reobertura”. A més del nou disseny dels gots i la millora de l’accessibilitat tant de la piscina gran com de la infantil, Ramón Vidal destaca “l’ampliació de les zones d’ombra, la instal·lació solar tèrmica en els vestuaris i els nous jocs per als xiquets”, en un projecte que va haver de detindre’s i tornar a arrancar i que finalment “està al servei del poble amb l’ajuda inestimable de la Diputació”.

L’alcalde de L’Olleria i el president de la Diputació van repassar també altres projectes que estan en marxa en el municipi i que s’executen amb fons provincials, cas de la remodelació de la plaça de Loreto, amb un pressupost d’una mica més de 300.000 euros; l’asfaltat de diferents carrers del nucli urbà i camins rurals, en el qual la institució provincial invertirà altres 250.000 euros; i la renovació de la xarxa d’aigua potable en el Camí Cuerna, amb la instal·lació d’una nova canonada que comptarà igualment amb una subvenció de més de 100.000 euros per part de la Diputació.

Vicent Mompó va assegurar en la seua visita a L’Olleria que la institució que presidix “estarà més prop dels pobles i de les seues necessitats, i escoltarem els ajuntaments per a tractar d’ajudar-los allí on puga arribar la Diputació, especialment als municipis amb menys recursos, que són els que més la necessiten”. Per part seua, Ramón Vidal va avançar alguns dels projectes que té al cap de cara a la legislatura recentment estrenada, com és la renovació de la gespa en un dels dos camps de futbol amb els quals compta L’Olleria.

El presidente de la corporación provincial, Vicent Mompó, visita junto al alcalde, Ramón Vidal, unas instalaciones totalmente renovadas por el ayuntamiento, con una aportación de 250.000 euros de la Diputación

El presidente de la Diputación de Valencia, Vicent Mompó, ha visitado este viernes el municipio de L’Olleria, en la comarca de La Vall d’Albaida. Acompañado por el alcalde, Ramón Vidal, y miembros de la corporación local, Mompó se ha desplazado hasta la piscina municipal, en cuya reforma integral ha participado la Diputación, a través de una aportación de 250.000 euros incluida en el Plan de Inversiones 2020-21.

En palabras de Mompó, “estas actuaciones de los ayuntamientos para mejorar sus infraestructuras y servicios son el mejor ejemplo de la responsabilidad de los alcaldes y alcaldesas a la hora de priorizar las necesidades de sus vecinos, y también del apoyo incondicional que presta la Diputación a los pueblos y a las comarcas, en especial a aquellos que más dependen de la institución”.

La reforma integral de la piscina de L’Olleria, incluidos los vestuarios, se finalizó hace apenas unas semanas y desde principios de agosto el recinto volvió a abrir sus puertas con unas instalaciones más accesibles, zonas verdes y de sombra y nuevos juegos infantiles. El coste total de la actuación se acerca a los 800.000 euros y, según apunta el alcalde, “está siendo todo un éxito desde la reapertura”. Además del nuevo diseño de los vasos y la mejora de la accesibilidad tanto de la piscina grande como de la infantil, Ramón Vidal destaca “la ampliación de las zonas de sombra, la instalación solar térmica en los vestuarios y los nuevos juegos para los niños”, en un proyecto que tuvo que detenerse y volver a arrancar y que finalmente “está al servicio del pueblo con la ayuda inestimable de la Diputación”.

El alcalde de L’Olleria y el presidente de la Diputación repasaron también otros proyectos que están en marcha en el municipio y que se ejecutan con fondos provinciales, caso de la remodelación de la plaza de Loreto, con un presupuesto de algo más de 300.000 euros; el asfaltado de distintas calles del núcleo urbano y caminos rurales, en el que la institución provincial invertirá otros 250.000 euros; y la renovación de la red de agua potable en el Camí Cuerna, con la instalación de una nueva tubería que contará igualmente con una subvención de más de 100.000 euros por parte de la Diputación.

Vicent Mompó aseguró en su visita a L’Olleria que la institución que preside “va a estar más cerca de los pueblos y de sus necesidades, y escucharemos a los ayuntamientos para tratar de ayudarles allí donde pueda llegar la Diputación, en especial a los municipios con menos recursos, que son los que más la necesitan”. Por su parte, Ramón Vidal avanzó algunos de los proyectos que tiene en mente de cara a la legislatura recién estrenada, como es la renovación del césped en uno de los dos campos de fútbol con los que cuenta L’Olleria.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com