: Inicio » Noticias, Portada » L’Olleria recibe 12.000 € del Fondo Estratégico de Prevención de Incendios

Esta ayuda económica tiene el fin de ejecutar acciones que favorezcan el mantenimiento y protección de nuestros montes y bosques.

El Ayuntamiento de L’Olleria ha sido subvencionado con una ayuda con un importe total de 11.984,84 euros del Fondo Estratégico Municipal de Prevención de Incendios y Gestión Forestal, impulsado por la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica de la Generalitat Valenciana.

Este Fondo es una herramienta nueva y necesaria, recientemente incluida en la Ley 3/1993 Forestal de la Comunitat Valenciana, que permite reforzar y ayudar a los ayuntamientos valencianos a ejecutar acciones y actuaciones contempladas en el Plan Local de Prevención de Incendios Forestales (PLPIF) aprobado, con el fin de favorecer el mantenimiento y protección de nuestros montes y bosques.

Entre las acciones que se llevarán a cabo se encuentra la apertura de un tramo de área cortafuego sobre un vial existente en la zona del Port de L’Olleria, también contemplado en el PLPIF del municipio. 

Aquesta ajuda econòmica té la fi d’executar accions que afavorisquen el manteniment i protecció de les nostres muntanyes i boscos.

L’Ajuntament de L’Olleria ha sigut subvencionat amb una ajuda amb un import total de 11.984,84 euros del Fons Estratègic Municipal de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal, impulsat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana.

Aquest Fons és una eina nova i necessària, recentment inclosa en la Llei 3/1993 Forestal de la Comunitat Valenciana, que permet reforçar i ajudar els ajuntaments valencians a executar accions i actuacions contemplades en el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals (PLPIF) aprovat, amb la finalitat d’afavorir el manteniment i protecció de les nostres muntanyes i boscos.

Entre les accions que es duran a terme es troba l’obertura d’un tram d’àrea tallafoc sobre un vial existent en la zona del Port de L’Olleria, també contemplat en el PLPIF del municipi. 

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com