: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Dissabte 23, sesión doble de «bandes joves».

La banda jove de la @semsantacecilia participarà a la XX Campanya de concerts d’intercanvis musicals el pròxim dissabte, 23 de setembre. Serà a les 19:30 hores a la Casa Santonja-Palau dels Marau junt a l’Escola de música Unió Musical Contestana

_________________________________________


La banda joven de la SEM Santa Cecília de L’Olleria participará a la XX Campaña de conciertos de intercambios musicales el próximo sábado, 23 de septiembre. Será a las 19:30 horas en la Casa Santonja-Palau dels Marau junto a la Escuela de música Unió Musical Contestana.

La banda jove AEM La Nova, participarà a la XX Campanya de concerts d’intercanvis musicals el pròxim dissabte, 23 de setembre. Serà a les 12:00 hores a la Casa Santonja-Palau dels Marau junt a la Banda Jove de l’Agrupació Musical d’Ontinyent.

_____________________________________________


La banda joven de AEM ‘La Nova’ de L’Olleria participará a la XX Campaña de conciertos de intercambios musicales el próximo sábado, 23 de septiembre. Será a las 12:00 horas en la Casa Santonja-Palau dels Marau junto a la Banda Jove de la Agrupación Musical de Ontinyent.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com