: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Convocat el XX Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà”

Ajuntament de L’Olleria 11/2023

Junt a la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de L’Olleria i la Societat Musical Santa Cecilia de L’Olleria, el consistori ha preparat una nova edició del concurs en la localitat de La Vall d’Albaida en la modalitat de Marxa Mora.

L’Ajuntament de L’Olleria ha organitzat el 20è Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2024. Una nova edició amb novetats, com el Premi dels Músics 20è Aniversari, esta vegada en la modalitat de Marxa Mora, on també col·laboren la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de L’Olleria i la Societat Musical Santa Cecilia de L’Olleria.

A més, este any s’està treballant amb la Societat Escola Musical Santa Cecília de L’Olleria per posar en marxa altres projectes relacionats amb la part de Francesc Cerdà com a compositor des d’una visió educativa.

Com cada edició, cada participant podrà presentar quantes obres desig, sempre que complisquen els requisits de ser l’autor o autoria original de l’obra, que siga inèdita, que no s’haja interpretat anteriorment i que no supere els 6 minuts de duració.

Per a poder presentar-se al concurs, els participants tindran que, abans del 18 de desembre de 2023, realitzar una instància al Registre de l’Ajuntament de L’Olleria, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i fer l’enviament del sobre amb la documentació que marca les bases del concurs, disponibles als bàndols de l’aplicació mòbil gratuïta “L’Olleria Info”. Per a més informació, caldrà posar-se en contacte a través del 96 220 08 66 i el correu electrònic cij@lolleria.org.

D’altra banda, els premis que ofereix el 20è Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2024 són un primer de 2.000 euros, un segon de 1.000, un premi del públic de 500 euros, un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats i com a novetat, el Premi dels Músics 20è Aniversari de 500 euros. Les obres finalistes seran interpretades per la Banda de la Societat Escola Musical Santa Cecilia, al concert que tindrà lloc al Teatre Goya de L’Olleria en 2024.

Consulta les bases i la documentació ACÍ

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Olleria, Juan Ricardo Ruano, ha expressat un any més el seu suport a aquesta nova edició que ja celebra els 20 anys de vida: “Aquest concurs impulsa, dona suport i fomenta l’activitat artística i creativa de la música escrita per a la festa de moros i cristians, en concret en esta edició, la part mora. Des de la regidoria de Cultura convidem a participar a tots i totes per a difondre la nostra música, una tradició tan important i arrelada a L’Olleria, pertot arreu”, ha afegit Ruano.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com