: Inicio » Noticias, Portada » Programació 25N «Dia contra la Violència de Génere»

Ajuntament de l’Olleria 15/11/2023

Del 13 al 27 de novembre es duran a terme al municipi tallers, presentacions, contacontes infantils, projeccions, passejades i lectura del manifest, entre altres activitats.

L’Ajuntament de L’Olleria, a través de la regidoria d’Igualtat dirigida per Hortensia Micó, ha organitzat una sèrie d’actes commemoratius del 13 al 27 de novembre amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona del pròxim dia 25.

La programació especial va començar el passat 13 de novembre a l’EPA Font Nova amb la visualització dels documentals, i posterior debat, “Flores para Concha” de Mabel Lozano i “La caja vacía” de Javier Falcó.

El dilluns 20 a l’EPA tindrà lloc a les 16 hores el taller de comunicació no violenta i el dimarts 21, des del Fons Valencià per la Solidaritat tindrà lloc a les 11 hores a l’Ajuntament la presentació de l’experiència de Cooperació Internacional per al Desenvolupament a l’Equador d’una treballadora municipal, i a l’EPA a les 16 hores la presentació de l’experiència Especialistes Municipals Voluntaris.

Al dia següent, serà a les 13 hores la presentació a l’Ajuntament del Protocol per a la prevenció i actuació enfront de l’assetjament per raó de sexe, assetjament sexual i altres conductes.

El dimecres 24 serà l’entrega del llibre infantil “Som xiquets i xiquetes. Ens escolteu?” a l’alumnat del CEIP Manuel Sanchis Guarner i al CEIP Isabel La Catòlica i l’espai de sensibilització contra la violència de gènere amb photocall a l’IES Vermellar, amb la col·laboració del Taller d’Ocupació de dones “L’Olleria sempre amb tu”.

Per la vesprada, a les 16 hores al Beat Ferreres es celebrarà la passejada contra la violència de gènere amb repartiment d’obsequis, lectura de manifest i xocolatà, a les 18:30 hores a la Biblioteca Municipal el contacontes infantil “Huesos” de Raquel López, i a les 20 hores al Casal Jove la projecció de curtmetratges contra la violència de gènere.

El cap de setmana tindran lloc al Casal Jove dos activitats a les 20 hores. El dissabte 25 el taller d’expressió artística “Art amb veu pròpia” i el diumenge 26, l’exposició d’obres d’art contra la violència de gènere.

La programació especial del 25N finalitzarà amb la presentació de la proposta de Document d’Actuació Coordinada per a previndre i actuar front la violència de gènere a L’Olleria, dirigit als professionals participants en l’elaboració i implementació del document i polítics.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com