: Inicio » Economia y Turismo, Portada » Finalitzen les obres de millora de infraestructures en parcs empresarials de L’Olleria.

Ajuntament de l’Olleria 29/12/2023

Estes actuacions, subvencionades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, s’han dirigit a la millora de les infraestructures dels parcs empresarials locals El Carrascot i Àsia Trading-Galol.

L’Ajuntament de L’Olleria finalitza les obres dels programes de millora de les infraestructures de parcs empresarials, subvencionats per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial. En concret, les actuacions de millora, modernització i eficiència energètica s’han realitzat en els Polígons Industrials Asia Trading-Galol i el Polígon Industrial El Carrascot.

La subvenció de l’IVACE per als treballs de l’àrea industrial Asia Trading-Galol va ser de 131.988,06 euros.

Mitjançant la present intervenció, es va realitzar l’ampliació de la instal·lació de circuit tancat de televisió CCTV, connectada a la Policia Local, en zones no controlades actualment per a prevenció de robatoris i abocaments incontrolats; l’ampliació de la instal·lació d’enllumenat públic en vials que actualment no disposa de il·luminació, com és el camí de Montaverner, que interconnecta el nucli urbà de L’Olleria, amb la C/ Verge dels Dolores i la dotació de canalització per a infraestructures de telecomunicacions que interconnecte el nucli urbà i el polígon.

A l’àrea Àsia Trading, les actuacions van ser l’ampliació de l’enllumenat públic en la zona d’entrada al polígon, on actualment és inexistent i l’execució d’una via cicle-per als vianants que interconnecte esta àrea industrial, amb el polígon El Carrascot, donant continuïtat al carril ja existent entre el nucli urbà i tots dos polígons. En esta actuació s’inclou la instal·lació d’enllumenat públic, millora de la imatge dels polígons amb zones verdes, senyalística viària i instal·lació de videovigilància CCTV.

Per part del Polígon Industrial El Carrascot, per a la realització dels seus treballs, l’Ajuntament va rebre una ajuda de 165.033,73 euros.

Mitjançant la intervenció, es van realitzar l’ampliació de la instal·lació de circuit tancat de televisió CCTV, connectada a la Policia Local, en zones no controlades actualment, per a prevenció de robatoris i abocaments incontrolats; l’ampliació de la instal·lació d’enllumenat públic en el nou tram de via cicle-per als vianants que interconnecta diversos polígons i amb el nucli urbà de L’Olleria; la dotació de canalització per a infraestructures de telecomunicacions que interconnecte el polígon Àsia Trading-Galol i el polígon; l’execució d’una via cicle-per als vianants que interconnecte esta àrea industrial, amb el polígon Carrascot, donant continuïtat al carril ja existent entre el nucli urbà i tots dos polígons. En esta actuació s’ha inclós la instal·lació d’enllumenat públic, millora de la imatge dels polígons amb zones verdes, senyalística viària i instal·lació de videovigilància CCTV. I per últim, l’expropiació de terrenys per a l’ampliació del camí Alfarrasí.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com