: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » L’Olleria presenta als seus càrrecs de les Festes Patronals i de Moros i Cristians 2024

Ajuntament de L’Olleria 4/3/2024

Cristina Cháfer Mira i Índia Semper Benavent es converteixen en les noves reines de L’Olleria, Enrique José Micó García i Héctor Albuixec Calatayud com Capitans Cristià i Moro de les filaes Bandolers i Abbasies, i Enrique Micó Engo i Vanessa Vidal Cerda com Ambaixador Cristià i Ambaixadora Mora.

El Pavelló de La Solana va acollir el passat divendres, 1 de març, una de les grans nits a L’Olleria amb l’elecció i la presentació dels càrrecs de les Festes Patronals i de Moros i Cristians 2024.

 L’acte va estar presidit per l’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal, el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, la presidenta de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, María Dolores Gil, i les reines Major i Infantil 2023, Nagore Amorós Camarena i Alejandra Soucase Mompó.

Una nit en la que les dos reines del passat any van cedir els seus càrrecs 2024 a la Reina Major Cristina Cháfer Mira i a la Reina Infantil Índia Semper Benavent.

Una vegada presentades les noves reines, va ser el torn dels càrrecs de la Capitania Cristiana i Capitania Mora del 2024. Pel bàndol Cristià i de la Filà Bandolers, Enrique Micó Engo va ser anomenat Ambaixador Cristià i Enrique José Micó García Capità Cristià, i pel bàndol Moro i de la Filà Abbasies, Vanessa Vidal Cerda com Ambaixadora Mora i Héctor Albuixech Calatayud com Capità Moro.

Seguidament, va ser l’anunci dels xiquets i xiquetes que conformaran la Cort d’Honor Infantil 2024, com són Irene Mompó Bataller, Lia García Albiñana, Nicola Omodei-Zorini Albiñana, Aura Pla Casanova, Lucía Pla Sanz, Alejandra Almendros Egea, Diego Borrás Martí, Enzo Llop Barroso, Aleix Ferrero Martínez, Martín Micó Vidal i Stefano Cano Ojeda.

La Cort d’Honor Major 2024 va a ser representada per Vera Borrás Vidal, María Boluda Aparici, Saray Pastor Llop, Clara Contreras Pastor, Aima Salido Ortiz, Paula García Engo, Salomé Engo Gálvez, Paula Engo Gálvez, Laura Mollá Vila, Lucía Borrás García i Lourdes Sánchez Ens.

Per altra banda, es van anomenar als Festers Majors 2024, com són Sergio Pla Gallego, Vicent Chicote Espí, Jaume Gandía Arnau, Marc Fuster Andaní, Iker Chorques Sánchez, Álex Albiñana Navarro, Joan Navalón Mollá i Sergio Perucho Such.

Finalment, a l’acte es va anunciar també al regidor Josep Lluís Sancho com guanyador del 37è Concurs del Cartell de Festes Patronals i de Moros i Cristians del 2024 després de la reunió i deliberació del jurat format pels presidents de les respectives Filaes i el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, en la seu de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians. D’esta manera, el mateix regidor i l’alcalde Ramón Vidal aprofiten per a felicitar a Josep Lluís Sancho pel premi i pel treball realitzat. 

Album de imagenes (facebook)

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com