: Inicio » Noticias, Portada » ASSOCIACIÓ AMICS DEL REBOTET DE L’OLLERIA

El passat 10 de març va tindre lloc al Pavelló Municipal la primera reunió per a formar l’Associació Amics del Rebotet de L’Olleria, un grup local per a impulsar i mantindre viva aquesta modalitat de Pilota Valenciana autòctona del municipi.

En aquesta sessió, amb 18 assistents i més de 50 persones interessades, es va aprovar la constitució d’aquesta agrupació local, es va definir la normativa i les regles internes i es van nomenar a Honorio Boluda, José Luis Such i Vicent Úbeda com directius.

En els pròxims dies començaran els tràmits i la gestió dels patrocinadors publicitaris per a poder constituir oficialment ‘Amics del Rebotet’ i per a començar a preparar diferents competicions i tornejos. 

L’Ajuntament vol traslladar el seu recolzament a aquesta nova associació que tindrà l’objectiu de potenciar aquest esport autòcton recuperat al poble per als aficionats, els quals ja poden presenciar més de quatre partides diàries des de la seua inauguració.

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com