: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » La SEM Sta Cecila segon premi al Certamen d’interpretació de música per a Moros i Cristians a Concentaina.

Ajuntament de l’Olleria 2 de mayo de 2024

La SEM Sta Cecila de L’Olleria, guanya el segon premi al Certamen d’interpretació de música per a Moros i Cristians celebrat ahir dimecres, 1 de maig, a Concentaina.

Després d’un veredicte complicat, la banda local es va fer amb la segona posició mentre que la Unió Musical de Petrer va guanyar la primera i la Societat Unió Musical de Biar la tercera. L’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal, el regidor de Cultura i Festes, Juan Ricardo Ruano, i la presidenta de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, María Dolores Gil, i el vicepresident, Vicente Egea, van assistir a l’esdeveniment.

La SEM Sta Cecilia de L’Olleria gana el segundo premio al Certamen de interpretación de música para Moros y Cristianos celebrado ayer miércoles, 1 de mayo, en Concentaina.

Después de un veredicto complicado, la banda local se hizo con la segunda posición mientras que la Unió Musical de Petrer ganó la primera y la Societat Unió Musical de Biar la tercera. El alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal, el concejal de Cultura y Fiestas, Juan Ricardo Ruano, y la presidenta de la Junta Central de Fiestas de Moros y Cristianos, María Dolores Gil, y el vicepresidente, Vicente Egea, asistieron al acontecimiento.

________________________________________

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com