: Inicio » Economia y Turismo, Portada » Reunió entre l’Ajuntament i la Càmera de Comerç de València

El passat dijous, 23 de maig, l’alcalde Ramón Vidal i el regidor de Promoció Econòmica, Economia i Hisenda, Rubén Morrió, es van reunir amb el president de la Càmera de Comerç de València, José Vicente Morata, per transmetre-li les seues inquietuds i diferents punts a tractar per tal de col·laborar conjuntament entre les dos entitats.

Entre els temes van destacar les comunitats energètiques per a instaurar-se en L’Olleria, la promoció del comerç i el turisme, la promoció industrial i la captació de noves empreses, la formació i inserció laboral de joves i majors de 45 anys, el dinamisme i urbanisme comercial, la importància del comerç industrial al poble i la creació de lloc de treball i conseqüent riquesa de L’Olleria.

—-

El pasado jueves, 23 de mayo, el alcalde Ramón Vidal y el concejal de Promoción Económica, Economía y Hacienda, Rubén Morrió, se reunieron con el presidente de la Cámara de Comercio de València, José Vicente Morata, para transmitirle sus inquietudes y diferentes puntos a tratar para colaborar conjuntamente entre las dos entidades.

Entre los temas destacaron las comunidades energéticas para instaurarse en L’Olleria, la promoción del comercio y el turismo, la promoción industrial y la captación de nuevas empresas, la formación e inserción laboral de jóvenes y mayores de 45 años, el dinamismo y urbanismo comercial, la importancia del comercio industrial en el pueblo y la creación de lugar de trabajo y consecuente riqueza de L’Olleria.

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com