: Inicio » Deportes, Portada » Pepe Valls i Christian Pérez guanyen el primer Torneig Pepe Cerdá «Puchades»

Ajuntament de L’Olleria 27/5/2024

Pepe Valls i Christian Pérez guanyen la final deI Torneig de Rebotet Pepe Cerdá “Puchades” organitzat per l’Associació d’Amics del Rebotet de L’Olleria.

Els regidors Daniel Semper i Rubén Morrió, junt a Pepe Cerdà, van estar presents a l’entrega de trofeus de la competició d’aquesta modalitat de Pilota Valenciana autòctona.

Tant a les semifinals com a la final es va viure un gran ambient al poliesportiu amb una gran assistència de públic que van poder veure el primer Campionat de Rebotet. Els guanyadors es van imposar de forma clara a Ramón Micó i Toni Sánchez, però cal destacar que en tot moment estos van mostrar un nivell de joc molt alt.

Pepe Valls i Christian Pérez ganan la final deI Torneo de Rebotet Pepe Cerdá “Puchades” organizado por la Asociación de Amigos del Rebotet de L’Olleria.

Los concejales Daniel Semper y Rubén Morrió, junto a Pepe Cerdà, estuvieron presentes a la entrega de trofeos de la competición de esta modalidad de Pilota Valenciana autóctona.

Tanto a las semifinales como la final se vivió un gran ambiente en el polideportivo con una gran asistencia de público que pudieron ver el primer Campeonato de Rebotet. Los ganadores se impusieron de forma clara a Ramón Micó y Toni Sánchez, pero hay que destacar que en todo momento estos mostraron un nivel de juego muy alto.

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com