: Inicio » Educación y Salud, Portada » Més de 250 xiquets i xiquetes gaudeixen de l’Escola d’Estiu

Ajuntament de L’Olleria 28 de Juny de 2024

L’Ajuntament de L’Olleria, a través de la regidoria d’Educació, va posar en marxa el passat dilluns, 24 de juny, una nova edició de l’Escola d’Estiu 2024 amb més de 250 alumnes des d’Educació Infantil de 3 anys fins a 6é de Primària.

Els veïns i les veïnes més menudes del municipi ja poden gaudir de la diferent i àmplia programació d’activitats, excursions i jocs que van a realitzar fins el 31 de juliol en horari de 9:00 a 14:00 hores amb possibilitat d’ampliar de 8:00 a 15:00 hores.

Les activitats de l’escola tenen lloc al Pavelló la Solana, al poliesportiu, a la piscina d’estiu i al CEIP Manuel Sanchis Guarner. De fet, una de les novetats d’aquesta edició és la possibilitat de realitzar el curs intensiu de natació a la nova piscina municipal.

pulse para ampliar

Durant més d’un mes, l’alumnat podrà fer un hort urbà, natació, jocs recreatius de piscina, tallers mediambientals, màsterclass de circ, carreres d’orientació, gimcanes esportives, iniciació al ritme musical (batucada), jocs manipulatius, gimcanes culturals, activitats aquàtiques (natació, aquagym, circuits), tallers d’iniciació a la programació digital (producció musical, dj, rap), de tatuatges corporals i de científics bojos, i una excursió.

El regidor d’Educació, Daniel Semper, ha recordat la importància que té aquesta escola per a la població: “Continuem treballant per conciliar la situació familiar i laboral dels xiquets, xiquetes i les seues famílies a través de la combinació d’esports, tallers i jocs a l’aire lliure i a les aules condicionades. És per això que l’escola va començar el dilluns, immediatament després de la finalització del curs escolar oferint un ampli horari”.

“La varietat de les activitats està adaptada a l’edat de cada alumne. A més, comptem amb instal·lacions interiors climatitzades i exteriors amb ombra, i com no, amb la nova piscina municipal”

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com